Drömresan till Island

Drömresan till Island

Island är ett fantastiskt resmål med naturupplevelser över det vanliga. För att uppleva landet på bästa sätt bör du åka hit under en längre tid. Många drömmer om att göra en långresa till Island och utforska denna mystiska plats som är full av glaciärer, gejsrar, norrsken, blå laguner, vattenfall och grönska. Ta del av de bästa tipsen för att spara pengar och genomföra drömresan till Island.

Spara pengar

För att uppnå dina drömmar om att åka till Island behöver du spara pengar för att finansiera resan. Det finns många olika sparformer, men ett gratis isk konto gör det möjligt att spara kapital på ett enkelt och förmånligt sätt. Isk är en förkortning för ett investeringssparkonto. Fördelen med denna typ av konto är att du betalar en årlig schablonskatt vilket underlättar både användningen och deklarationen.

Utgå ifrån Reykjavik

Medans du sparar ihop tillräckligt med pengar kan göra upp en plan för din drömresa. Det är en bra idé att utgå från Islands huvudstad Reykjavik. Staden bjuder på fantastiska mat- och kulturupplevelser.

Hyr bil

Reykjavik kan vara en bra bas för din resa, men för att uppleva de mest fascinerande och ödsliga platser måste du lämna staden. Ring Road tar dig till fantastiska platser i det glesbefolkade landet. Längs med vägen kan du se turkosa glaciärer, snötäckta landskap, grön vildmark, glittrande fjordar och imponerande vattenfall.

Åk på valsafari

I Skjálfandibukten utanför Húsavik på nordöstra Island har du möjlighet att se valar. Island anses vara ett av världen bästa ställen för valskådning.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

dante