Om ossHistoria, styrelse, stadgar mm

 

 

ALLMÄNNA TÄVLINGSVILLKOR

 

1. INLEDNING

1.1. Tävlingen arrangeras av Samfundet Sverige-Island organisationsnummer 802010-6673, c/o Grétarsdóttir, Såningsvägen 28, 175 52 Järfälla

1.2. Följande villkor gäller tävlingar som offentliggöras av Samfundet på Samfundet Sverige-Islands webbplats och Facebook-profil.

1.3. Ditt tävlingsbidrag innebär att du accepterar dessa villkor och bestämmelser som slutgiltiga och bindande.

1.4. Vi förbehåller oss rätten att stänga av, avboka eller ändra tävlingen när som helst (oavsett anledning) utan föregående meddelande.

2. BERÄTTIGANDE

2.1. För att delta i denna tävling måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

2.2. Medlemmar i Samfundets styrelse får inte delta i tävlingen.

3. VINNARE

3.1. Vinnaren (-arna) kommer att utses av en jury bestående av representanter från Samfundet. Juryns beslut kan inte överklagas och behöver inte motiveras.

3.2. Vinnaren (-arna) kommer att meddelas via Facebook, e-post eller telefon senast en vecka efter tävlingens slut. Det åligger deltagare att anmäla eventuella ändringar av kontaktuppgifter. Legitimation kan krävas.

3.3. Samfundet har rätt att offentliggöra namnet på vinnaren (-arna) och deras hemstad.

3.4. Om den potentiella vinnaren inte kan kontaktas eller vinsten inte kan levereras genom uppgivna kontaktuppgifter, förlorar en sådan potentiell vinnare alla rättigheter till något pris, och en alternativ vinnare kan väljas.

3.5. Vinsten är personlig och får inte säljas, erbjudas till uthyrning eller på annat sätt överföras till någon tredje part.

3.6. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

4. BEGRÄNSNING AV ANSVAR

4.1. Samfundet kan inte hållas ansvariga för eventuella kostnader som uppkommer för dig i samband med ditt deltagande i tävlingen.

4.2. Samfundet tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. Samfundet tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.

5. DITT ANSVAR OCH DINA RÄTTIGHETER

5.1. Ingenting i dessa villkor skall påverka de lagstadgade rättigheter som du har rätt till som konsument.

6. PERSONDATA

6.1. Genom att skicka in ditt bidrag kommer du att läggas till vår databas och anger ditt samtycke till att ta emot allmänna meddelanden från oss i enlighet med vår integritetspolicy.

6.2. Dina personuppgifter kommer endast användas i enlighet med gällande lagstiftning om som reglerar vår användning av dina personuppgifter.

7. GÄLLANDE LAG

7.1. Dessa villkor regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag och eventuella tvister som uppstår ska lösas i svensk domstol.

8. FRÅGOR

8.1. För frågor, kommentarer, feedback eller ytterligare information vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Alla frågor, kommentarer eller synpunkter angående priset skall riktas till oss och inte Facebook.

8.2. Vinnarnas namn kommer att finnas tillgängliga på mottagandet av en stämplat frankerat och adresserat kuvert av oss.

8.3. Alla frågor angående priset (inbegripet begäran om namn på vinnare) måste vara oss tillhanda inom 30 dagar från tävlingens avslutande.

 

 

 

ISLAND

- inte bara Reykjavík

En resa till Island är inte bara ett besök till Reykjaviks huvudstadsområde

 

Héðinsfjörður


Ni som ännu inte besökt isens och vulkanernas ö ska passa på att resa till Island nu. Island attraherar fler och fler besökare varje år. Är det inte dags att upptäcka varför? Luta dig tillbaka och låt oss på Islandia ta hand om din resa till Island.
Tack vare goda kontakter, god lokalkännedom och förmånliga kontrakt med leverantörer i USA och på Island kan vi erbjuda både individuella- och gruppresor till bra priser. Vi på Islandia lägger stor vikt vid personlig och bra service till våra kunder.

 

ANNONS

 

Denna inloggning är bara för medlemmar med rättigheter som front-end administrator.

Inloggning backend för administrator och webmaster

Inloggning administrator här